Author Topic: Looking for a Nokia 1600 data cable...  (Read 3019 times)

Offline Spazosaurus

  • Dr. Herp Derpington
  • Administrator
  • Akatsuki
  • *****
  • Posts: 7685
  • Country: tt
  • Chakra 52
  • Referrals: 3
    • View Profile
    • The Awesome Company
  • CPU: i5 3470
  • GPU: GTX 780
  • RAM: 8GB Corsair
  • Broadband: Blink 2Mb + Flow 20Mb
Looking for a Nokia 1600 data cable...
« on: April 18, 2006, 03:31:51 PM »
I have been all over town looking for a data cable for this thing. The phones practically throwing away all over the place but NOT ONE soul seem to have the cable. Can anyone point me in the right direction?

*****

On closer investigation on the net, I cannot even find any reference to a data cable anywhere, not even on Nokia's website. Anyone know of any alternative that may work?
« Last Edit: April 18, 2006, 04:08:59 PM by The_Daaak_Neo »

Carigamers

Looking for a Nokia 1600 data cable...
« on: April 18, 2006, 03:31:51 PM »

Offline Spazosaurus

  • Dr. Herp Derpington
  • Administrator
  • Akatsuki
  • *****
  • Posts: 7685
  • Country: tt
  • Chakra 52
  • Referrals: 3
    • View Profile
    • The Awesome Company
  • CPU: i5 3470
  • GPU: GTX 780
  • RAM: 8GB Corsair
  • Broadband: Blink 2Mb + Flow 20Mb
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #1 on: April 29, 2006, 09:10:39 AM »
Anyone? Soooo much pple have 1600's and nobody know anything about a cable for it?

Offline Xenos

  • Chunin
  • **
  • Posts: 390
  • Chakra 16
  • Referrals: 0
    • View Profile
    • my website
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #2 on: April 30, 2006, 09:21:24 AM »
maybe it doesn't have a data cable for it -.-

u must look up the phones before u actually buy them or these things

Offline Spazosaurus

  • Dr. Herp Derpington
  • Administrator
  • Akatsuki
  • *****
  • Posts: 7685
  • Country: tt
  • Chakra 52
  • Referrals: 3
    • View Profile
    • The Awesome Company
  • CPU: i5 3470
  • GPU: GTX 780
  • RAM: 8GB Corsair
  • Broadband: Blink 2Mb + Flow 20Mb
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #3 on: April 30, 2006, 09:45:45 AM »
Actually I got it free so there was no choice in the matter. I've heard that phones like the razr uses a similar cable, its a mini usb connection.
« Last Edit: April 30, 2006, 09:48:48 AM by The_Daaak_Neo »

Offline choxlate_saltfish

  • Chunin
  • **
  • Posts: 398
  • Chakra 1
  • Z-Muzic....where your music wants to be.
  • Referrals: 0
    • View Profile
    • Z-Muzic....where your music wants to be.
  • CPU: P4 3.4 GHz HP
  • GPU: ATI RAEDON X300 128MB
  • RAM: 1.5 G
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #4 on: April 30, 2006, 07:12:02 PM »
as we one de topic of data cables. ah looking for one for mine. its a nokia 3220. if u know anything vibes meh nah

Carigamers

Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #4 on: April 30, 2006, 07:12:02 PM »

Offline Xenos

  • Chunin
  • **
  • Posts: 390
  • Chakra 16
  • Referrals: 0
    • View Profile
    • my website
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #5 on: April 30, 2006, 11:39:11 PM »
Nokia Easy Flash cable
http://www.gsm-technology.com/index.php/en_US,browse,id_gr,381.html

^^^ my guess is thats the only thing that could connect that phone to a pc, the  port is sometimes mistaken as a mini usb, if is is a mini usb u souldn't have to be asking that since mini usbs are all about the place.

thats suppose to be used to flash the phone to update firmware and shit but there is a way to get stuff on the phone with, i looked at my cousin's phone and found a "bmobile" picture on it so i'm sure there's a way.

the shit is, with the knowledge i have with firmware and shit, most likely tstt got the picture there by "editing" a firmware and putting the pic with it so that when the flash completes the pic is on the phone just as the other pics originally put by nokia are.

a big hastle and most likey u'll only get one by buying it from overseas, then there's the whole software and flash files and stuff u'll have to get too, risk the chance of killing your phone completely etc.


the 3220 data cable isn't hard to find, since i don't have one i'm not going to call stores like someone who wants one should be doing, then there's always the alternative of buying it online

Offline Xenos

  • Chunin
  • **
  • Posts: 390
  • Chakra 16
  • Referrals: 0
    • View Profile
    • my website
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #6 on: April 30, 2006, 11:52:58 PM »
http://www.nokia-asia.com/nokia/0,8764,75823,00.html
^^^ i know for a fact that it isn't a mini usb

Offline Spazosaurus

  • Dr. Herp Derpington
  • Administrator
  • Akatsuki
  • *****
  • Posts: 7685
  • Country: tt
  • Chakra 52
  • Referrals: 3
    • View Profile
    • The Awesome Company
  • CPU: i5 3470
  • GPU: GTX 780
  • RAM: 8GB Corsair
  • Broadband: Blink 2Mb + Flow 20Mb
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #7 on: May 01, 2006, 12:37:44 AM »
Hey man, thanks for taking the time to investigate and reply. Chakura for u!!! It's not really THAT important for me to connect the phone to the PC to go and import a cable. It isnt worth the trouble.

Offline dax

  • Chunin
  • **
  • Posts: 414
  • Chakra 0
    • Wii
  • Referrals: 0
    • View Profile
  • Broadband: Blink
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #8 on: May 06, 2006, 02:00:21 AM »
Hey I think I found a site that has the cable for the nokia 1600..Yes I have this phone too and I did get it free...so I'm going to make the best of it..but for sure I'm not buying it online. The site is this:

http://greattop.en.alibaba.com/group/50022291/Mobile_Phone_PC_Data_Cables.html

The cable is the 8th selection on the site..check it out and get back to me.

Offline Spazosaurus

  • Dr. Herp Derpington
  • Administrator
  • Akatsuki
  • *****
  • Posts: 7685
  • Country: tt
  • Chakra 52
  • Referrals: 3
    • View Profile
    • The Awesome Company
  • CPU: i5 3470
  • GPU: GTX 780
  • RAM: 8GB Corsair
  • Broadband: Blink 2Mb + Flow 20Mb
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #9 on: May 06, 2006, 08:10:50 AM »
OK i saw it. Yip indeed it does say cable for 6030 and 1600 in the description, but on the cardboard backing itself it jjust says 6030 series. Also, that connector looks really big!! Our phone just has a tiny connector so i dont know. Do you think that even though it so big , it has the right connector on there somewhere?

Offline Xenos

  • Chunin
  • **
  • Posts: 390
  • Chakra 16
  • Referrals: 0
    • View Profile
    • my website
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #10 on: May 06, 2006, 01:08:17 PM »
i think the people made a mistake when they added 1600 to tell u the truth

the the port it smiliar, so who knows
http://www.nokia-asia.com/nokia/0,8764,80240,00.html

Offline Spazosaurus

  • Dr. Herp Derpington
  • Administrator
  • Akatsuki
  • *****
  • Posts: 7685
  • Country: tt
  • Chakra 52
  • Referrals: 3
    • View Profile
    • The Awesome Company
  • CPU: i5 3470
  • GPU: GTX 780
  • RAM: 8GB Corsair
  • Broadband: Blink 2Mb + Flow 20Mb
Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #11 on: May 06, 2006, 02:01:13 PM »
I feel so too dred. Hoss, i hadda thank yuh for helping, but i think i give up on dat for now. I dont know why they make the phone with a port to connect to other devices or a computer why they dont send the phone with a cable and done or for the very least have the thing on sale. NOOO mention on nokia site about a cable for it. Oh well........

Carigamers

Re: Looking for a Nokia 1600 data cable...
« Reply #11 on: May 06, 2006, 02:01:13 PM »

 


* ShoutBox

Refresh History
  • Pain_Killer: Good day, what's going on with you guys? Is everything Ok?
    February 21, 2021, 05:30:10 PM
  • Crimson609: BOOM covid-19
    August 15, 2020, 01:07:30 PM
  • Shinsoo: bwda 2020 shoutboxing. omg we are in the future and in the past at the same time!
    March 03, 2020, 06:42:47 AM
  • TriniXjin: Watch Black Clover Everyone!
    February 01, 2020, 06:30:00 PM
  • Crimson609: lol
    February 01, 2020, 05:05:53 PM
  • Skitz: So fellas how we go include listing for all dem parts for pc on we profile but doh have any place for motherboard?
    January 24, 2020, 09:11:33 PM
  • Crimson609: :ph34r:
    January 20, 2019, 09:23:28 PM
  • Crimson609: Big up ya whole slef
    January 20, 2019, 09:23:17 PM
  • protomanex: Gyul like Link
    January 20, 2019, 09:23:14 PM
  • protomanex: Man like Kitana
    January 20, 2019, 09:22:39 PM
  • protomanex: Man like Chappy
    January 20, 2019, 09:21:53 PM
  • protomanex: Gyul Like Minato
    January 20, 2019, 09:21:48 PM
  • protomanex: Gyul like XJin
    January 20, 2019, 09:19:53 PM
  • protomanex: Shout out to man like Crimson
    January 20, 2019, 09:19:44 PM
  • Crimson609: shout out to gyal like Corbie Gonta
    January 20, 2019, 09:19:06 PM
  • cold_187: Why allur don't make a discord or something?
    December 03, 2018, 06:17:38 PM
  • Red Paradox: https://www.twitch.tv/flippay1985 everyday from 6:00pm
    May 29, 2018, 09:40:09 AM
  • Red Paradox: anyone play EA Sports UFC 3.. Looking for a challenge. PSN: Flippay1985 :)
    May 09, 2018, 11:00:52 PM
  • cold_187: @TriniXjin not really, I may have something they need (ssd/ram/mb etc.), hence why I also said "trade" ;)
    February 05, 2018, 10:22:14 AM
  • TriniXjin: The way those prices are, a person would be mad to even think about selling one of those GPUs
    February 01, 2018, 11:31:36 AM

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal